IV. Országimázs Konferencia – Fókuszban a Dél-Dunántúl

A IV. Országimázs Konferencia „Fókuszban a Dél Dunántúl” alcímmel a régió imázsának kialakítási és fejlesztési lehetőségeit tárgyalja, melynek során az aktuális hazai turisztikai trendek jellegzetességeit, illetve az ágazatot érintő változásokat, terveket veszi alapul. A meghívott szakemberek rövid előadások és kerekasztal-beszélgetések formájában vitatják meg a Turisztikai Desztináció Menedzsmentek és a turisztikai klaszterek szerepét a dél-dunántúli régió imázsteremtésében, a terület- és vidékfejlesztés kapcsolatát az imázzsal; valamint elemzik a határon átnyúló (horvát-magyar) turisztikai együttműködések alakulását is.

országimázs konferencia

IV. Országimázs Konferenica, 2014. április 10. Pécs

 

Országimázs konferenciasorozat

Az Antall József Tudásközpont 2012 májusában hagyományteremtő szándékkal indította útjára az országimázs konferenciasorozatot, amelynek fő célja, hogy több nézőpont számára biztosítson fórumot, és olyan találkozóhely legyen, ahol a közigazgatási és szolgáltató szektor, szakmai és civil szervezetek, szakemberek és egyetemi hallgatók is hozzászólhatnak a témákhoz, így segítve elő az országimázs pozitív fejlődését, versenyképesebbé válását.

Az I. konferencia a magyar imázs általános jellemzőivel foglalkozott,

a II. konferencián az egészség- és kulturális turizmus témáját boncolgatta,

a III. Országimázs Konferencia Budapest imázsára fókuszált,

a IV. Országimázs Konferencia a Dél-Dunántúl imázsának fejlesztési lehetőségeit tárgyalja.

 

IV. Országimázs Konferencia 2014, Pécs

A IV. Országimázs Konferencia 2014. április 10-én lesz Pécsett a Tudásközpontban. A konferencia alcíme: Fókuszban a Dél Dunántúl.

Leave a Comment.

19 − 13 =